Tips för studentfesten

party

Studenten är för många en av livets stora höjdpunkter. Man tar inte bara farväl av den skola som varit ens hem under så många år utan man tar också sitt första riktiga kliv ut i vuxenlivet. Idag ska vi titta närmare på studentfesten och vad man ska tänka på inför denna. Vi börjar så klart med det viktigaste.

Lokalen

Utan lokal, ingen fest. Detta är sanningen och oavsett om ni ska vara på dina föräldrars altan eller i en övergiven lagerlokal så bör du se till att göra det klart så snart som möjligt. Speciellt kring studenten är det säkert många som tänkt samma sak som dig och det kan därför vara svårt att lösa om du inte är ute i god tid. Ett tips är att ringa runt till restauranger och nattklubbar och höra om det går att ha en fest hos dem.

Släkten och vännerna

Om du fixat lokal och ser fram emot ditt livs fest är det en sak du absolut inte får glömma. Gästerna. Vilka vill du ska komma på din fest? Gör en lista och hör av dig i tid. Sommaren är en hektisk tid för många och det är därför bra om de får veta om din fest så tidigt som möjligt. Planera också vad du vill göra på din fest och vilka dekorationer med mera du behöver.

Kläderna

Att vara hel och ren på studenten är minimikravet. Men du kan så satsa mer än så. Titta runt på internet efter inspiration. Precis som i bokningen av lokal gäller samma sak här. Var ute i god tid! Specifika kläder eller storlekar tar lätt slut också står du där med din ärvda kostym som inte alls passar bra. Våga också satsa på accessoarer. En snygg klocka eller varför inte löshår kan verkligen fullända din look.