Ordna lokal för en fotbollsfest

Är ni några som älskar fotboll så kanske det går att ordna en lokal för en fotbollsfest där ni tillsammans kan avnjuta en god måltid och titta på fotboll. Egna vardagsrum kan vara ett gott alternativ men om ni är många så blir det snabbt trångt och genom att hyra en festlokal så blir det betydligt enklare om ni är många.

Dela upp sysslorna

Innan allt kör igång så gäller det att planera detta noga. Se till att ni delar upp olika sysslor er emellan. Någon ser till så att nycklar och annat hämtas av den som hyr ut lokalen. Några fixar och donar med själva lokalen. Är ni ett gäng som supportar samma lag så ska ju naturligtvis lokalen pyntas i lagets färger. Var och en kan beställa hem matchtröja från nätet om man inte redan har det. Supportersplace är en bra butik för den som gillar Premier League eller La Liga.

Det ska vara smidigt

Självklart så vill man att det ska vara smidigt att ordna en fest av denna kaliber. För maten så kanske det är enklast att fixa catering för festen. Oavsett antalet personer så är detta ett bra sätt att slippa fixa med maten själv. Priset för maten delas mellan alla som kommer på festen. Vill man lösa dryck på ett enkelt sätt så kan var och en kan ta med sig det som man vill dricka. Städning av lokalen kan ni lösa genom att anlita en städfirma som kommer dagen efter och städar upp efter er.