Hur firar du din födelsedag?

Som familj så kanske det blir ett par gånger per år som det är dags att planera för någon födelsedag. För barnen är det alltid något speciellt när det börjar närma sig den stora dagen. Som vuxen kanske man inte tar den dagen på lika stort allvar, även om det finns vuxna som mer än gärna blir uppvaktad på sin födelsedag. Hur firar du din födelsedag?

Nu kanske inte varje födelsedag blir ett jätteparty med massor av inbjudna gäster och hyrd lokal utan det kanske räcker med närmaste familjen och några få vänner för att det ska bli årets födelsedagsfest. Självfallet så kanske man vill pynta och göra det fint inför festen med ballonger och serpentiner så man får lite feststämning.

Hur man ordnar med ätbart inför ett födelsedagsfirande beror på hur många gäster som kommer och hur pass intresserad man är av att laga mat. Idag så finns det många bra cateringfirmor som ordnar detta till en överkomlig summa, då slipper man det mesta jobbet och kan njuta av kalaset.

Fyller man jämna år så kanske man som vuxen i alla fall fira med ett litet större kalas. Då kanske man planerar detta under ett par år och ser till att man ekonomiskt spara för detta och kan kosta på en större fest i hyrd lokal med live musik och allt som behövs för att göra en lyckad fest.

Oavsett hur det görs så är det du som person som avgör hur du vill ha det, ett påtvingat kalas blir aldrig roligt utan gör det du känner för.