Göra sig iordning för fest

Kanske du nyss fått en inbjudan till en större fest och du får panik för hur du ska lyckad göra dig iordning. Lugn, här kommer lite tips om hur man kan göra sig iordning för festen och bli den som alla håller kvar ögonen på, den som stylat sig till en riktig party prinsessa.

Hår

Ett sätt att få känna sig lite extra är att boka en tid på en frisörsalong för att få hjälp med håret och sminket. Här gäller det att vara ute i god tid med bokningen för att få den dag och tid du önskar, så att det passar till tiden för festen. En salong vi gillar är Attityd. Det är en frisörsalong som finns från Luleå i norr till Kristinehamn i söder så det är stor chans att den även finns på den ort du bor. Attityd har en professionell och välutbildad personal som alltid sätter kunden och dess önskemål i fokus. Du kan enkelt besöka dem online och boka din tid på den salong som finns på din ort, direkt på deras sida, enkelt och smidigt.  Att få en professionell person att styla en innan festen brukar i det flesta fall göra underverk. Dessa personer är specialiserad att ta fram det bäst hos deras kunder och att skapa ett snyggt, stilfullt uttryck. Surfa gärna runt på nätet innan du ska besöka salongen och ta gärna med dig några bilder på hur du kan tänka dig att din styling ska se ut. Då är det både lättare för dig att få en bild hur du kommer att se ut och även för frisören att veta vad du är ute efter.

Professionell styling

Kläder

Det andra man måste göra är att införskaffa en snygg outfit att bära på festen. För att få känna sig extra snygg och välklädd är ett tips att gå en sväng på stan och köpa en helt ny outfit. Genom att bära helt nya kläder som du tidigare inte haft brukar det göra lite extra till att känna sig snygg och välklädd. För i höst är det lite olika trender som gäller, om du vill känna dig trendig och rätt i tiden.

  • Den långa klänningen lever starkt kvar i höst och den funkar perfekt för den stora festen. Känner du dig lite naken är det supersnyggt att matcha med en midjekort jeansjacka över. Till kan du välja ett par snygga pumps, ett par centimeter på längden gör underverk för hållningen. I höst gäller det att satsa på stora accessoarer så välj gärna ett par stora örhängen som drar fokus till sig som en extra accessoar.  Satsa på en snygg håruppsättning för att lyfta fram örhängena.
  • Det maskulina modet är på ingång för i höst och på många större visningar syns ett par snygga chinos som matchas med en stilren figursydd kavaj. Matcha stilen med ett par platta skor för att förstärka det maskulina i outfiten och välj gärna en väska som accessoar och undvik stora smycken till denna outfit, det skär sig med det övriga maskulina kläderna. Håret kan gärna fästas i en stram knut i nacken, vilket ger ett klassiskt och elegant intryck.
  • Känner du att dessa två stilar inte passar dig så är ”den lilla svarta” alltid ett säkert kort. Att välja en snygg välsydd svart kort klänning passar alltid i alla sammanhang, framförallt på fest. Matcha gärna med ett par klassiska högklackade skor och gärna med många sammanhängande smycken. I höst är det stort fokus på silversmycken så välj gärna ett klassiskt halsband och armband i silver, tidlöst och helt rätt till den övriga klassiska outfiten.

När tiden på salongen är bokad och kläderna är inköpt är det bara att vänta på dagen D, då du förhoppningsvis kommer att känna dig som prinsessan på festen.