Födelsedagskalas

I alla barnfamiljer så kommer det dagar som är lite viktigare än andra dagar, nämligen födelsedagar. Och vid en viss ålder så är dom oerhört viktiga. Att kunna planera den ultimata födelsedagen är ett svårt uppdrag och vi försöker hjälpa er så inte uppdraget blir omöjligt.

Planeringen

Att planera en födelsedag kan innebära en massa förberedelse och bäst är nog att bestämma ett tema och sätta en gräns på hur stort det ska bli. Och som med allt när man ska planer, börja i tid så det inte blir så stressigt ju närmare födelsedagen kommer. Gör ett tidsschema på vad som ska göras och när det ska göras. Bestäm innan om det ska vara maskerad eller vad ditt barn vill ha för typ av födelsedags kalas.

Inköpslistan

BallongerHär ger vi tips om vad du kan köpa, du kanske redan har delar av detta hemma och kan använda. Du kanske behöver köpa lite dekorationer, konfetti eller annat roligt att hänga i taket eller runt om i festlokalen.

  • Ballonger
  • Girlanger
  • Flaggor
  • Ljus
  • Tårtdekorationer

Bordsplacering

Om ditt barn är i den åldern att bordsplacering är viktigt så låt dom vara med och planera, det tycker dom bara är roligt. Försök involvera hela familjen i planeringen så inte bara en förälder måste fixa allt.

Överraskning

Se till så att något blir en överraskning för ditt barn, inte bara presenterna. Kanske hyra in en clown eller något som du vet att ditt barn tycker är roligt. Tänk dig själv hur roligt är det med överraskningar.