Anordna en femkamp på festen

Fester är inte bara mat och dryck och de flesta är mer och mer sugna på att ha ett tema på festen. Vad mer kan vara roligare än att ha en femkamp? Dessutom är det kul där både vuxna och barn kan vara med och tävla mot varandra eller i grupper. Sedan finns det tjejträffar eller killträffar där vi har en knivskarp tävling mellan varandra. Följaktligen så blir det festliga priser till bästa tävlande eller bästa gruppen.

Många grenar att välja på

Beroende lite på de tävlande så kan du hitta på ett flertal olika grenar att tävla i. Slangbellor kan vara en gren, hoppa i säck, rundpingis där siste man vinner är andra exempel. Följaktligen finns det en uppsjö av olika roliga grenar och som är anpassningsbara för både äldre och barn. En sak är säkert, du blir aldrig för gammal att leka!

Femkamp för olika årstider

Låt dig inte hindras av att ha femkamp även om vi har 4 årstider. Faktiskt så kan du ha snöbollskrig och bästa snögubben på vintern. Pilkastning och frisbee på våren. Ytterligare påhitt och grenar finns det för att ha en trevlig dag eller kväll. Således är det bara låta fantasin skena, det är lika roligt att planera som att leka. Eller hur?